• Program
Logotyp

Program 2021Anmälningar till:

Kontaktinformation

Roger Wiklund 0707-22 37 59 eller
Ammii Asplund 0704-39 36 89
Eller anmälan via e-post: anmalan@trollhattanstradgardsforening.se
Tyvärr fungerar det inte att skicka vare sig anmälan eller andra meddelanden via formulär här på hemsidan. Vi vet för närvarande inte varför och hur vi ska åtgärda det.hälsningar Webbredaktören Britt-Mari Karlsson 2019-12-29

Programpunkter

Nedan följer programpunkter för alla aktiviteter.
Boka in i kalendern och följ med oss på evenemang och utflykter!
När vi har inomhusarrangemang med fysisk närvaro har vi träffarna på Trollhättans Missionskyrka. Adressen är Klintvägen 4, Trollhättan.

*Program i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan
KALENDER

Info

Våra inomhusprogram har vi i Trollhättans Missionskyrka, Klintvägen 4 i Trollhättan.
För medlem kostar det 60 kr per gång och för icke-medlem kostar det 80 kr. I priset ingår kaffe med bröd.

Varje gång vi träffas inne har vi lotterier. Vi tar tacksamt emot vinster till lotterierna.

FRÖBYTE Vi planerar att ha ett nytt fröbytarmöte till hösten. Samla fröer!!! Ett tips, lägg de mogna fröerna i ett kaffefilter, vik ihop, skriv växtens namn och lägg dem i kylskåpet.


Här finner du information om våra aktiviteter. Klicka på den aktivitet du vill få mer information om.
Du behöver endast anmäla ditt deltagande där det står angivet.
Programbladet nedan till vänster kan du öppna om du vill se alla aktiviteter på ett uppslag. Du kan också ladda ner foldern till datorn.Hela veckan 8-14 mars 2021
Digital Fröbytarträff*

Plats:Digitalt via internet.

Digital fröbytarvecka 8-14 mars 2021

Vi väljer att ha en temavecka för att byta/skicka fröer till varandra genom att de som har fröer som de vill dela med sig av lägger upp ett inlägg i föreningens grupp på facebook.
Den som är intresserad av fröer som någon har gjort inlägg om, skickar ett personligt meddelande till den personen och anger vilka fröer som den vill få. Ni kommer sedan personligen överens om hur betalning för porto betalas. Det kan t.ex. vara via Swish eller att man skickar ett frankerat kuvert till personen med fröer. Föreningen sköter alltså inte själva byteshandeln.

Hur bifogar man ett dokument till facebookgruppen?
Börja med att öppna gruppen och skapa ett inlägg. Under rubriken längst ner finns en rad med "Lägg till i inlägget". Om du är uppkopplad via dator kan du se tre prickar längst ner till höger, klicka på prickarna, där man kan välja "lägg till fil", du letar upp ditt dokument med dina frölistor.ta med internetuppkoppling för att kunna delta.