• Program
Logotyp

Program 2021Anmälningar till:

Kontaktinformation

Roger Wiklund 0707-22 37 59 eller
Ammii Asplund 0704-39 36 89
Eller anmälan via e-post: anmalan@trollhattanstradgardsforening.se
Tyvärr fungerar det inte att skicka vare sig anmälan eller andra meddelanden via formulär här på hemsidan. Vi vet för närvarande inte varför och hur vi ska åtgärda det.hälsningar Webbredaktören Britt-Mari Karlsson 2019-12-29

Programpunkter

Nedan följer programpunkter för alla aktiviteter.
Boka in i kalendern och följ med oss på evenemang och utflykter!
När vi har inomhusarrangemang med fysisk närvaro har vi träffarna på Trollhättans Missionskyrka. Adressen är Klintvägen 4, Trollhättan.

*Program i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan
KALENDER

Info

Våra inomhusprogram har vi i Trollhättans Missionskyrka, Klintvägen 4 i Trollhättan.
För medlem kostar det 60 kr per gång och för icke-medlem kostar det 80 kr. I priset ingår kaffe med bröd.

Varje gång vi träffas inne har vi lotterier. Vi tar tacksamt emot vinster till lotterierna.


Här finner du information om våra aktiviteter. Klicka på den aktivitet du vill få mer information om.
Du behöver endast anmäla ditt deltagande där det står angivet.
Programbladet nedan till vänster kan du öppna om du vill se alla aktiviteter på ett uppslag. Du kan också ladda ner foldern till datorn.Hela veckan 8-14 mars 2021
Digital Fröbytarträff*

Plats:Digitalt via internet.

Digital fröbytarvecka 8-14 mars 2021

Vi väljer att ha en temavecka för att byta/skicka fröer till varandra genom att de som har fröer som de vill dela med sig av lägger upp ett inlägg i föreningens grupp på facebook.
Den som är intresserad av fröer som någon har gjort inlägg om, skickar ett personligt meddelande till den personen och anger vilka fröer som den vill få. Ni kommer sedan personligen överens om hur betalning för porto betalas. Det kan t.ex. vara via Swish eller att man skickar ett frankerat kuvert till personen med fröer. Föreningen sköter alltså inte själva byteshandeln.

Hur bifogar man ett dokument till facebookgruppen?
Börja med att öppna gruppen och skapa ett inlägg. Under rubriken längst ner finns en rad med "Lägg till i inlägget". Om du är uppkopplad via dator kan du se tre prickar längst ner till höger, klicka på prickarna, där man kan välja "lägg till fil", du letar upp ditt dokument med dina frölistor.ta med internetuppkoppling för att kunna delta.13 juni 2021 kl.13:00 - 15:30 eller kl.16:00 - 18:00.
Trädgårdsbesök med växtförsäljning

Plats:Öventorp, Kvarnängen5, Trollhättan

Trädgårdsbesök med växtförsäljning

Som vi har längtat! Äntligen kan föreningen hälsa er välkomna till ett trädgårdsbesök och den här gången är det hos Christina Karlsson som bor på Öventorp Kvarnängen 5, 46192 Trollhättan. Klicka på länken för att läsa mera.

Torsdag 23 september kl. 18:00 - 19:30
Trädgårdsbesök *

Plats:Velandavägen 29, 461 98 Trollhättan

Vi besöker Göran och Savoi Sjöberg, Velanda. Som har en stor trädgård med bland annat tre dammar, många ovanliga träd och buskar.
Egen fika medtages som intas i trädgården. De tänder upp en grill så möjlighet finns för den som vill grilla medhavd korv.

Parkeringsmöjligheter är begränsade så för er som kan och vill samåka är det bra. Adress: Velandavägen 29, 461 98 Trollhättan (gamla Konsum i Velanda)

Torsdag 14 oktober kl. 18:30
Årsmöte och föreläsning av Anders Lunneryd *

Plats:Trollhättans Missionskyrka, Klintvägen 4, Trollhättan

Efter årsmötesförhandlingarna välkomnar vi Anders Lunneryd som visar bilder och berättar om sin odling av spannmål med många olika mjölsorter och äppelsorter.
Anders har med mjöl och ev. äpple till försäljning. Betalas kontant eller med swish.
Entréavgift: 60 kr/medlem, 80 kr/ej medlem Fika ingår i entréavgiften. Anmälan krävs, senast 13/10 till sekreterare@trollhattanstradgardsforening.se eller ring/sms 0704-39 36 89

26 oktober 2021 kl.19:00
Anlägga rabatter och planera en trädgård

Plats: Kyrkans Hus, Torpavägen 10 Sjuntorp

Sjuntorpsbygdens Trädgårdsförening bjuder in till föreläsning med Annett Torkilsson som berättar om att anlägga rabatter och planera en trädgård. Pris 50 kronor.

Torsdag 2 december 2021 kl. 18.30-21.00
Julfest

Plats:Trollhättans Missionskyrka, Klintvägen 4, Trollhättan

Många har säkert längtat efter att åter igen få träffa andra medlemmar i Trädgårdsföreningen och ha en julfest igen. Välkomna, ni måste anmäla er i förväg för att styrelsen ska hinna fixa med mat / fika.